רשלנות רפואית
ישנן מקרים רבים בהם נגרמה רשלנות רפואית למטופלים כגון רשלנות בניתוחים לרבות ניתוחים פלסטיים, אי-אבחון מחלות, מתן תרופות שגויות, טיפולי שיניים רשלניים ועוד.
תפקידו של הרופא איננו מסתיים בהענקת טיפול בלבד אלא הוא אחראי על אבחון המחלה, בחירת ההליך הרפואי, מעקב אחר הטיפול והבדיקות, לוודא את התאוששות החולה וכו'.
על הרופא, חלות חובות כלפי המטופל שלו. במקרה שחובות אלה אינן ממולאות כראוי, יש סיכוי כי מדובר ברשלנות רפואית.
טיפול רפואי רשלני עלול לגרום לנכות קשה, להחמרה של המצב הקיים, לעוגמת נפש, כאב וסבל, לאובדן כושר עבודה ואף להביא למותו של המטופל.
תחילת טיפול משפטי בענין תביעות רשלנות רפואית הוא באיסוף ותיעוד כל החומר הרפואי מהמוסד הרפואי בו טופלת. לאחר קבלת התיק הרפואי, מועבר החומר למומחה הרפואי המתאים לצורך בדיקה וקביעה לתביעה משפטית.
במידה והרופא המומחה מחליט כי אכן יש רשלנות רפואית יש צורך בקבלת חוות דעת רפואית אשר תצורף לתביעה.
חוות דעת רפואית/משפטית צריכה להתייחס לשאלת הרשלנות הרפואית ולשאלת הנזק שנגרם כתוצאה ממנה.
בגין נזקים עקב טיפול רפואי יש להוכיח קיומה של רשלנות רפואית – וזאת על ידי פניה למשרדנו המתמחה בהגשת תביעות לרשלנות רפואית.
אחד המדדים הקריטיים להצלחה בתביעת רשלנות רפואית היא מתן חוות דעת רפואית מקיפה על ידי רופאים המומחים בתחום הרשלנות הנטענת שבה נקבע כי אכן הייתה רשלנות רפואית בטיפול שהוענק לתובע, ומהו היקף הנזק שנגרם לו.
משרדנו עובד עם מאגר מומחים מקצועיים בעלי שם לשם קבלת חוות דעת מקיפות ומקצועיות המסייעות בתביעה. משרדנו בעל ניסיון רב ואחוזי הצלחה גבוהים מאוד בטיפול בתביעות רשלנות רפואית. שכ"ט הינו על בסיס אחוזים מהצלחה ומשרדנו ישיג עבורך את התוצאה הטובה ביותר!